Skinetrin – gombaellenes tabletták

Skinetrin – gombaellenes tabletták

Skinetrin a legrövidebb út a köröm gomba kezelésére - Csak 2-3 hét. Szánjon rá csak 2-3 heteg, hogy megszabaduljon a fertőzött résztől a körömön. Klinikailag bizonyított, hogy hatékony és látható elváltozások lesznek a kezelt köröm felületen néhány napon belül az alkalmazás után!

Hogyan Skinetrin működik?

Skinetrin kezelésés jó a bizonyos gombás fertőzésekre a körmön vagy körmökön. Skinetrin kiegészítés egy gombaellenes szer. Úgy működik, hogy megöli az érzékeny gombákat.

Köröm gomba és sárga lábujj körmök

Köröm gomba fertőzés az ágy és a lemez mögött meghúzódó a köröm felületén. Meg kell kezelni köröm gomba kezelését, amint megjelenik. Köröm gomba élősködő keratinban, a fehérjék egyik típusa megtalálható, ami nem élő szövet. Sárga körmök a mellékhatása jelenlétében köröm gombának. Minél több elszíneződött a köröm, annál tovább terjedt a fertőzést. Kínáljuk hát a kíváló gombaellenes tablettákat – A Skinetrin-t.

Jelei és tünetei a gombás fertőzés köröm

A gombás köröm fertőzés nem okoz nyilvánvaló tüneteket elején.

Ahogy halad előre, a fertőzés okozhat:

  • elszíneződött köröm – fekete sárga vagy zöld.
  • megvastagodása és elkerülhető a köröm - válhat szokatlan formájú vagy textúra és nehéz berendezés
  • fájdalmat vagy kellemetlenséget - különösen, ha használja vagy tárolja nyomást gyakorol az érintett lábujj vagy ujj
  • törékeny vagy morzsolódó körmök - Halak letörhetnek, és gyere el teljesen

Előfordul, hogy a bőr a közelben is megfertőződhetnek, és viszket, és repedt vagy vörös és duzzadt.

Skinetrin – Aktív összetevők

A Niacin (Vitamin B3)

A kutatók azt találták, hogy a B3-vitamin tudta kezelni a szereknek ellenálló a gombás fertőzések, amelyek megtámadják egyének immunitása és akár halálhoz is vezethet. Gombás fertőzések, amelyek magukban foglalják a Candida albicans és Aspergillus fumigatus váltak ellenálló jelenlegi kezelések. A kutatók felfedezték, hogy a montreali B3-vitamin széles körű gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. B3-vitamin (niacin) ellen dolgozott a C. albicans enzim, az úgynevezett Hst3 hogy elengedhetetlen a növekedés és a túlélés a élesztő fertőzés és szintén korlátozta a növekedés Aspergillus fumigatus.

Vitamin C

Mindenki ismeri az antioxidáns tulajdonságait C-vitamin (aszkorbinsav), és hogyan megakadályozza, hogy egyre megfázás. Mi nagyon kevés Candida betegek észre azonban, hogy a C-vitamin is be kell vonni a Candida kezelési tervet. A C-vitamin segít a Candida elszaporodását három módon. Először is támogatást nyújt a mellékvese, a két kis orgonák, amelyek elengedhetetlenek az anyagcsere és a vércukorszint szabályozása (csakúgy, mint a szervezet termelésének a dolgok, mint a gyulladáscsökkentők, antihisztaminok).

A kollagén

Valaha volt peeling, favágó körmök? Nos, hiányzik a kollagén lehet hibáztatni. A kollagén fehérje is építőköve a körmeit is! Hozzátéve, kollagén be a diétát rend is segít megőrizni a körmök erős!

Hogyan kell használoni a Skinetrint?

Gombaellenes tablettákat, mint Skinetrin egyszer vagy kétszer naponta pár hónapon keresztül.

Kezelje a körömgombát így a temrékkel:

  • Mossa meg lábait napont a gomba ölővel.
  • Ne használjon körömlakkot, ha szenved köröm gombától
  • Miután a gomba már megszűnt a körmök valószínűleg továbbra is sárgák maradnak amíg a megsérült rész nem regenerálódik.

Vélemények a Skinetrin kiegészítőről

Megszabadultak köröm gombától 10 év   után !

Volt már egy fekete köröm gombám a nagylábujjamon több mint tíz éve , és ez csak sosem múlt el . Mielőtt a orvoshoz fordultam  volna úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Skinetrin kiegészítést. És fantasztikus ! Tisztázódik a gomba , és most már szinte egészen  eltünt . Nagyon boldog vagyok , hogy megtaláltam ezt !

Mária

Nagyon Ajánlom!

Én is használtam több OTC termékek ezelőtt , de Skinetrin az egyetlen, ami működik . Csak követni kell az utasításokat ! Nekem van lábujj köröm fertőzésem több éve. Én is használtam Rx gyógyszereit ( tabletták és krémeket ) amik nem működtek. De ez kíváló!

János